Am ajuns la jumătatea călătoriei noastre către starea de bine. Cursul de luna aceasta este despre perfecționism, respingere și frica de a nu fi suficient de bun/ă. De ce este o temă importantă? Pentru că atunci când ne propunem să facem prea multe sau punem prea multă presiune pe noi să iasă așa cum *credem* că este perfect, cresc șansele să ne dezamăgim pe noi înșine. Când motivația noastră internă este să (ne) arătăm că merităm, că suntem suficienți, că putem să atingem anumite obiective, punem prea multă presiune pe noi și nu-i o presiune sănătoasă. Rezultatul: ori atingem obiectivele cu prețul liniștii noastre și a celor apropiați ori, dacă ceea ce ne propunem nu e în concordanță cu nevoile și valorile noastre, nu le atingem și rămânem dezamăgiți și cu tot felul de judecăți: despre noi, despre ceilalți sau despre viață.

Îmi propun ca la acest curs să punem accentul pe acceptarea necondiționată, pe înțelegerea și transformarea discursului interior, astfel încât să vă ajute să procedați în beneficiul vostru. Ce înseamnă respingere, de ce ne temem de ea? Ce este perfecționismul și cum ne pune piedici pe traseu, deși credem că ne ajută? Cum dezvoltăm aceste vulnerabilități, când ne-au fost ele de folos și cum ne încurcă în prezent? Cum le înlocuim cu mecanisme sănătoase și care sunt ele? Vom discuta despre toate aceste lucruri și vom învăța cum să practicăm compasiunea, acceptarea și înțelegerea de sine.

Acest workshop face parte din programul Practica stării de bine. Află mai multe aici.

Cine susține workshop-ul? Gina Enache Tuppad, psiholog clinician si psihoterapeut cognitiv-comportamental în cadrul Clinicii Mind Education Health și al Școlii pentru Cuplu.

Când? 30 martie 2019, între orele 10.30 -13.30.

Unde? la sediul Mind Eucation Health, București, sector 2, str. Fabrica de Glucoză nr. 9 B, bloc B, scara A, apartament 102. (Sediul se află la 3 minute de stația de metrou Pipera, în blocul de lângă Worldclass și având Random Goodies la parter, respectiv în blocul următor după Mega Image. Chiar în fața scării este un spațiu în aer liber amenajat pentru copii. Până la etajul 1 se urcă cu liftul.)

Costuri: 150 lei/persoană. Dacă vii împreună cu partenerul tău, plătiţi amândoi 200 lei.

Confirmarea înscrierii se face după achitarea integrală a taxei de participare prin virament bancar în contul deschis la Banca Transilvania, titlular Petrovai Domnica & Asociatii – Societate Civilă Profesională de Psihologie, CIF: 40052173, cu nr. RO04BTRLRONCRT0451023201 (LEI), cu mențiunea „Stare de bine”.

Pentru înscrieri, completează formularul

Pentru a ne putea organiza mai bine, te rugăm să ne trimiți dovada plății la adresa de email ruxandra@mindeducation.ro Dacă ai alte întrebări, scrie-ne la aceeași adresă de mail sau la gina@mindeducation.ro

Te aștept cu drag,

Gina Enache Tuppad