Foto credit: Proiect Iubiri Urbane https://www.instagram.com/natalia_stolt/

De ce unele cupluri au o relaţie bună ani de zile, în timp ce altele abia reuşesc să depăşească împreună luna de miere? O relaţie de cuplu sănătoasă presupune înţelegerea mai bună a diferenţelor în cuplu.

„Persoana cea mai potrivită pentru noi nu este cea care ne împărtăşeşte toate preferinţele, ci este cea care poate gestiona cu generozitate diferenţele dintre noi.”(Allain de Botton)

Te invit la workshop, să regândim diferenţele dintre noi şi să discutăm despre:

  • Diferenţe neurobiologice între bărbaţi si femei în ceea ce priveşte: exprimarea emoţiilor şi a nevoilor, sex şi romantism, biologia căsătoriei, traiul în comun.
  • Diferenţe de temperament: cele patru tipuri de personalitate şi „compoziţia lor chimică”.
  • Diferenţe de valori şi stil de viaţă: cu ce putem şi cu ce nu putem trăi.
  • Diferenţe legate de trecutul nostru: vulnerabilităţile şi nevoile fiecăruia.
  • Etapele relaţiei de cuplu
  • Abordarea sănătoasă a conflictelor în cuplu.

Ce vei învăţa: cum iubeşte bărbatul, cum iubeşte femeia. Care diferenţe sunt înnăscute şi care sunt învăţate. Cum le identifici şi cum faci deosebirea între ele. Strategiii de abordare pentru fiecare, atât în momente liniştite cât şi în momente de conflict. Cum dezvolţi o relaţie sănătoasă, fără să te pierzi pe tine.

Cine susține workshopul? Delia Lungupsihoterapeut de familie şi de cuplu, colaborator al Şcolii pentru Cuplu.

Când?  6 iulie 2019, între orele 10.00 – 13.00.

Unde?  la pensiunea La Mesteceni, Sălicea, nr. 86, jud. Cluj

Costuri: 150 lei/persoană. Dacă vii împreună cu partenerul tău, plătiţi amândoi 200 lei. Dacă nu poți veni direct la locație, poți intra pe skype, iar taxa de participare este 100 lei.

Confirmarea înscrierii se face după achitarea integrală a taxei de participare prin virament bancar în contul deschis la Banca Transilvania, titlular Petrovai Domnica & Asociatii – Societate Civilă Profesională de Psihologie, CIF: 40052173, cu nr. RO04BTRLRONCRT0451023201 (LEI), cu mențiunea „Trai în doi”.

Pentru înscrieri, completează formularul

Pentru a ne putea organiza mai bine, te rugăm să ne trimiți dovada plății la adresa de email ruxandra@mindeducation.ro Dacă ai alte întrebări, scrie-ne la aceeași adresă de mail sau la delia@mindeducation.ro

Te aştept cu drag la workshop, la sărbătoarea diferenţelor dintre noi.

Delia

***

NOTĂ: Dacă nu mai puteți participa la evenimentul la care v-ați înscris și pentru care ați plătit deja taxa de participare, vă punem la dispoziție următoarele opțiuni:

1.    Puteți trimite pe altcineva în locul dvs. Motiv pentru care vă rugăm să ne anunțați prin email cu cel puțin 24 ore înainte de eveniment, în care să ne transmiteți numele complet și adresa de email ale noului participant.

2.    Puteți transfera o singură dată taxa plătită în contul unui alt eveniment viitor, care va avea loc nu mai târziu de 3 luni de la data evenimentului la care nu ați putut participa. Dacă ulterior confirmării transferului nu veți putea participa nici la evenimentul către care ați cerut transferul, atunci puteți alege opțiunea 1 (să trimiteți pe altcineva în locul dvs.) sau taxa se reține în proporție 100%, fără a mai putea fi transferată sau restituită. Vă rugăm să ne anunțați intenția dvs. de a opta pentru această opțiune, prin email, cu cel puțin 3 zile calendaristice înainte de eveniment.

3.    Puteți solicita restituirea taxei:

  • cu cel puțin 8 zile calendaristice înainte de eveniment: vă vom returna 100% din taxa de participare;
  • cu cel mult 7 zile calendaristice și cel puțin de 12 ore înainte de eveniment: vă vom returna 50% din taxa de participare.

În cazul în care nu ne transmiteți opțiunea dvs. în termenele menționate mai sus, taxa va fi reținută 100%.