office(at)mindeducation(dot)ro

Ruxandra Pop

Ruxandra Pop

Absolventă a Facultății de Drept – Universitatea Babeș-Bolyai, Ruxandra a fost dintotdeauna preocupată de contribuția ei în comunitate și de creșterea ei ca om și ca părinte. A participat la numeroase cursuri și ateliere de rezolvare amiabilă a conflictelor, mediere, comunicare non-violentă, workshopuri de dezvoltare personală, fiind permanent interesată să cunoască mai mult despre ea însăși și despre lume.

Preocuparea Ruxandrei pentru evoluția ei ca om a motivat-o să se alăture echipei Mind Education Health împărtășind aceleași valori și convingeri despre relații: integritate, respect și apreciere. Ruxandra lucrează îndeaproape cu Domnica, la sediul Mind Education din Cluj-Napoca, iar  din 2017 este și studentă la Facultatea de Psihologie – Universitatea Babeș-Bolyai. Ea are grijă să vă pună la curent cu noutățile, recomandările și recenziile ei și ale colegilor, căutând informații științifice valide care susțin evoluția noastră personală.

Educator parental certificat Circle of Security International (CoS) și facilitator Authentic Strengths în curs de certificare, Ruxandra este interesată cu precădere de educația fetelor și adolescentelor și de construirea unei bune relații a mamei și tatălui cu fiica, cu scopul promovării feminității sănătoase. Ruxandra are și un interes special în prevenirea sexualizării și emancipării sexuale precoce a fetelor, prevenirea tulburărilor de comportament alimentar și promovarea unor proiecte educaționale care susțin o imagine corporală sănătoasă. Un alt subiect de interes pentru Ruxandra este și promovarea unor relații bazate pe empatie, cooperare și respect a fetelor și de reducere a agresivității și respingerii.

ruxandra@mindeducation.ro