office(at)mindeducation(dot)ro

Domnica Petrovai

Domnica Petrovai

Domnica Petrovai, psiholog clinician pr. și psihoterapeut, fondatorul companiei Mind Education Health și al Școlii pentru Cuplu – un proiect dedicat celor care cred în relații fericite – are o experiență de peste 20 de ani în consilierea și psihoterapia familiei și terapia cuplului. Este, de asemenea, și autorul primului curs online pentru cupluri: Pentru noi doi.

Școala pentru Cuplu, proiectul ei de suflet, se adresează tuturor celor preocupați de relații sănătoase, oferă și dezvoltă servicii de terapie de cuplu și programe dedicate cuplurilor – Vreau să iubesc din nou, O zi în Doi, Bărbat. Femeie., Trai în Doi. Un alt obiectiv al Domnicăi și al Școlii pentru Cuplu este dezvoltarea unor servicii de prevenție a divorțului și de sprijin al celor care se căsătoresc și sunt la începutul relației, cât și a celor singuri care își doresc o relație.

Domnica este consultant și trainer pentru companii private care susțin relațiile sănătoase și bunăstarea emoțională a copilului, familiei și cuplului, și care promovează relațiile sănătoase la locul de muncă – Orange, Ubisoft, Engie, Gameloft, Arobs, KPMG, EY, Ager. Alături de echipa Mind Education Health, Domnica oferă servicii de consiliere psihologică pentru angajați și programe de intervenție organizațională care susțin starea de bine și relațiile sănătoase.

Consultant în cadrul programelor de sănătate mentală a copilului și familiei pentru organizații guvernamentale și non-guvernamentale – Centrul Național de Sănătate Mintală din cadrul Ministerului Sănătății, UNICEF, LRSM, Salvați Copiii, FCN, CRED, OIM, SOS – Satele Copiilor România –, Domnica este coordonator și co-autor al Strategiei Naționale de Sănătate Mentală a Copilului și Adolescentului din România. Promotor al stării de bine a copilului, părinților și profesorilor și consultant pentru școli de prestigiu, precum Transylvania College, care susține dezvoltarea emoțională și mentală a copiilor și alături de care construiește un alt fel de spațiu emoțional pentru copii, profesori și părinți. Nu în ultimul rând, Domnica Petrovai este autor a numeroase cărți și materiale educaționale pentru profesori și părinți, cât și membru al unor asociații profesionale, naționale și internaționale, care susțin intervențiile psihologice și terapia validată științific.

domnica@mindeducation.ro