office(at)mindeducation(dot)ro

Delia Lungu

Delia Lungu

Sunt psihoterapeut de familie şi de cuplu. Cred în ideea că fiecare dintre noi îşi poate trăi viaţa din tot sufletul, cu dragoste faţă de noi şi faţă de cei apropiaţi. În ultimii 15 ani, de când sunt psiholog, preocuparea mea profesională şi personală se îndreaptă către familie şi despre cum putem creşte în familie.

Sunt femeie. Orice femeie, ca tine şi ca mine, are vise pe care vrea să le împlinească şi idei pe care să le ducă mai departe. Mă adresez, în special, femeilor care îşi doresc să aibă o viaţă mai bună în relaţia de cuplu, cu copiii şi la muncă. Se întâmplă, însă, că avem dureri şi vulnerabilităţi care ne blochează şi pe care le preluăm, în mare parte, de la familia noastră de origine. În acest sens, mă ocup în mod deosebit de relaţia dintre mamă şi fiica adultă; cum înţelegem ca femei relaţia cu mamele noastre, cum ne vindecăm de moştenirea pe care am primit-o, cum devenim o mamă mai bună pentru noi, cum transmitem mai departe o moştenire mai sănătoasă către copiii noştri.

Îmi place munca mea şi sunt recunoscătoare pentru ceea ce fac. Psihoterapia este pentru mine, în acelaşi timp o meserie, un hobby, o filosofie de viaţă. Din perspectiva aceasta, sunt pasionată atât când fac psihoterapie, dar şi când ţin workshopuri sau când particip la diverse proiecte în companii.

În viaţa de zi cu zi sunt soţie şi mama unei fetiţe grozave. Mă simt aproape de mine când sunt în natură, cu familia mea şi cei dragi şi când îmi fac meseria.

delia@mindeducation.ro