office(at)mindeducation(dot)ro

Abordarea noastră

Abordarea noastră

Misiunea MIND EDUCATION HEALTH este o viață împlinită, prin susținerea relațiilor sănătoase – fie ele de cuplu, cu copilul, cu prietenii sau colegii de muncă – , și o stare de bine, un echilibru personal în acord cu propriile valori.

Pentru a ne îndeplini această misiune, MIND EDUCATION HEALTH folosește intervenții validate științific, prin integrarea perspectivelor cognitiv-comportamentale: teoria atașamentului, terapia prin acceptare și angajament (ACT), neurobiologia interpresonală, teoria schemelor, teoria Imago, mindfulness.

Indiferent de serviciile oferite, MIND EDUCATION HEALTH îți garantează, de fiecare dată, un mediu de lucru profesionist și benefic fiecărui parteneriat și o expertiză desăvârșită. Metodele și abordările noastre sunt complexe, personalizate, obiective, dar și empatice, astfel încât fiecare colaborare să se traducă nu numai prin rezultate eficiente, dar și printr-o experiență plăcută.

Importanța relațiilor sănătoase

Calitatea relațiilor din viața noastră este esențială – și asta pentru că suntem programaţi biologic să formăm legături strânse cu alte persoane. Calitatea relațiilor este cu atât mai importantă dacă luăm în calcul că aceasta este factorul-cheie care face diferența între fericire și nefericire. Iar procentele vorbesc de sine: aproximativ 85% din fericirea noastră este determinată de calitatea relaţiilor pe care le avem.

Așadar, suntem mai fericiţi, mai sănătoşi şi chiar trăim mai mult când avem relaţii sănătose în viaţa noastră: acasă cu familia , cu prietenii sau la serviciu, alături de colegi. Relaţiile sănătoase ne cresc stima de sine, ne îmbunătăţesc starea mintală şi emoţională şi ne ajută să trăim o viaţă mai plină și fericită.

Relaţiile nesănătoase însă pot fi un dușman de temut: nu numai că ne afectează atacă sănătatea mintală (și implicit pe cea fizică), ci au efecte dintre cele mai nefaste asupra stării noastre de bine, împiedicându-ne să evoluăm pe plan personal, să avem succes la locul de muncă, relații armonioase cu copiii sau cu partenerul de viață.