office(at)mindeducation(dot)ro

Despre noi

Despre noi

MIND EDUCATION HEALTH este o companie specializată în consultanță psihologică care promovează și are ca scop final bunăstarea emoțională și dezvoltarea personală.

Fondată de psihoterapeutul și psihologul clinician, Domnica Petrovai, în 2010, MIND EDUCATION HEALTH este formată dintr-o echipă de specialiști care oferă servicii de psihoterapie individuală și de cuplu, servicii de psihoterapie în limba engleză pentru expați dar și servicii complexe de consultanță adaptate companiilor multinaționale, grădinițelor și școlilor. Totodată, MIND EDUCATION HEALTH oferă programe de cercetare și dezvoltare, evenimente, workshop-uri și training-uri pe tematici specifice, bazate pe cele mai noi metode și practici validate științific.

MIND EDUCATION HEALTH s-a născut din pasiunea pentru oameni și viață. Din empatie, experiență și evoluție profesională continuă. Din dorința sinceră de a ajuta. De a ne fi mai bine cu noi înșine și cu cei pe care îi iubim. Din dorința de a crea relații sănătoase pentru o viață sănătoasă și o stare de bine

Happy minds. Better lives

MIND EDUCATION HEALTH este un partener de drum către o viață împlinită, oferindu-ți resursele și sprijinul emoțional să depășești momentele dificile, să te regăsești și să rezonezi din nou cu tine, în comuniune cu tine însuți și cu cei apropiați ție.

MIND EDUCATION HEALTH susține calitatea vieții. De altfel, asta este miza noastră de fiecare zi: să creăm un mediu propice pentru schimbare, dezvoltare, auto-cunoaștere și, implicit, o viață cu zâmbetul pe buze.