Vreau să iubesc din nou! este un curs intensiv dedicat celor care își doresc o relație de iubire, frumoasă și sănătoasă – să iubească și să fie iubiți! Un curs pentru cei singuri, cei care au trecut printr-o despărțire dureroasă sau pentru cei aflați la începutul unei relații romantice și au nevoie să înțeleagă mai multe despre ce înseamnă o relație de iubire matură, sănătoasă între doi adulți.

Veți afla la curs care sunt acele bariere care vă țin departe de a fi într-o bună relație cu tine și cu un posibil partener. Un curs pentru bărbați, cât și pentru femei.

Ce veți afla la curs? Ce este mai potrivit să faci după o despărțire dureroasă. Cum poți depăși un pattern disfuncțional și toxic în relațiile romantice. Cum să fii pregătit pentru a recunoaște un bun partener de viață. Care sunt acele abilități pe care ai nevoie să le exersezi pentru a te simți bine cu tine și pentru a putea oferi siguranță și încredere partenerului. Care sunt cele mai frecvente greșeli în recunoașterea, căutarea și curtarea unui partener. Cum atragi un partener potrivit și ce înseamnă chimia în dragoste. Cum clădești încredere într-o relație și cum funcționează atașamentul în primele zile și luni ale relației. Cum se formează angajamentul pe termen lung într-o relație, la bărbați și la femei. Diferențele de gen în alegerea și curtarea partenerului. Ce caută femeile și ce caută bărbații într-o relație. Ce înseamnă să iubești sănătos, o iubire care să îți aducă bucurie și ție și partenerului, o relație în care să evoluezi și să te transformi. Să-ți recapeți integritatea, să redevii complet, vindecat și autentic.

Vă propun o călătorie a înțelegerii relație de cuplu! Suntem fiecare dintre noi responsabilii vieții pe care o trăim și pentru a avea relația de iubire după care tânjiți și pe care o doriți primul pas este să aveți o mai profundă înțelegere a cine sunteți și ce vă dă nesiguranță și neîncredere în relațiile romantice.

Vă aștept cu drag la cursul Vreau să iubesc din nou!

Unde? Cluj, Pensiunea La Mesteceni, Ciurila

Când? 17 martie 2018

Program: 10.00 – 18.00 cu o pauză de prânz de la 13.00 la 15.00.

 Cine susține cursul?

Domnica Petrovai, psiholog clinician pr., psihoterapeut cognitiv-comportamental și fondatorul Școlii pentru Cuplu, un proiect Mind Education Health. 

Prețuri și înscriere:

Taxa de participare este de 325 lei/pers. Clienții vechi Mind Education Health și Școala pentru Cuplu au reducere de 10% ,adică 290 lei/pers.

Înscrierea se face completând formularul.

Numărul de locuri este limitat, iar fiecare loc este confirmat după achitarea integrală a taxei prin virament bancar în contul  RO73BTRL04501202N75276xx deschis la Banca Transilvania, titular Mind Education Health, CUI 26632205, J23/715/10.03.2010. 

Te rugăm să trimiți dovada plății la adresa de email ruxandra@mindeducation.ro