Foto credit: Proiect Iubiri Urbane https://www.instagram.com/natalia_stolt/

Din 2019 programul Trai în Doi începe și la Cluj, cu bucuria întâlnirii cuplurilor care cred în relații fericite, în cunoaștere și înțelegere și cu dorința de a mări comunitatea Școala Pentru Cuplu.

Programul va cuprinde o serie de workshop-uri lunare. Mai jos găsiți calendarul și temele acestora.

  • 9 martie – A te simți înțeles și a-l înțelege pe partener, susținut de psih. Domnica Petrovai. Află mai multe aici.
  • 6 aprilie – Vulnerabilitate și conversațiile dificile în cuplu, susținut de psih. Domnica Petrovai. Află mai multe aici.
  • 11 mai – Regăsirea pasiunii în cuplu, susținut de psih. Domnica Petrovai. Află mai multe aici.
  • 15 iunie – Bucurie în doi, susținut de psih. Domnica Petrovai. Află mai multe aici.
  • 5 iulie – Cum înțelegem mai bine bărbații, susținut de psih. Delia Lungu.
  • 6 iulie – Diferențele în cuplu. Cum înțelegem mai bine deosebirile dintre noi, susținut de psih. Delia Lungu
  • 30 august – Bine cu tine în cuplu, susținut de psih. Domnica Petrovai

În completarea workshop-urilor, cuplurile care își doresc pot beneficia de câte o consultație individuală și una de cuplu pentru a avea un sprijin în acest proces al evoluției personale și a cuplului. Costurile consultațiilor sunt suplimentare. 

Durata unui workshop: 3 ore, o dată pe lună.

Cine susține workshop-urile? Psihologii și psihoterapeuții Mind Education Health și ai Școlii pentru Cuplu – Domnica Petrovai, Gina Enache-Tuppad și Delia Lungu, colaborator Școala pentru Cuplu.

Unde? la pensiunea La Mesteceni, Sălicea, nr. 86, jud. Cluj

Costuri: 150 lei/persoană. Dacă vii împreună cu partenerul tău, plătiţi amândoi 200 lei.

Confirmarea înscrierii se face după achitarea integrală a taxei de participare prin virament bancar în contul deschis la Banca Transilvania, titlular Petrovai Domnica & Asociatii – Societate Civilă Profesională de Psihologie, CIF: 40052173, cu nr. RO04BTRLRONCRT0451023201 (LEI), cu mențiunea „Trai în doi”.

Vă așteptăm cu drag! #școalapentrucuplu#traiîndoi

***

NOTĂ: Dacă nu mai puteți participa la evenimentul la care v-ați înscris și pentru care ați plătit deja taxa de participare, vă punem la dispoziție următoarele opțiuni:

1.    Puteți trimite pe altcineva în locul dvs. Motiv pentru care vă rugăm să ne anunțați prin email cu cel puțin 24 ore înainte de eveniment, în care să ne transmiteți numele complet și adresa de email ale noului participant.

2.    Puteți transfera o singură dată taxa plătită în contul unui alt eveniment viitor, care va avea loc nu mai târziu de 3 luni de la data evenimentului la care nu ați putut participa. Dacă ulterior confirmării transferului nu veți putea participa nici la evenimentul către care ați cerut transferul, atunci puteți alege opțiunea 1 (să trimiteți pe altcineva în locul dvs.) sau taxa se reține în proporție 100%, fără a mai putea fi transferată sau restituită. Vă rugăm să ne anunțați intenția dvs. de a opta pentru această opțiune, prin email, cu cel puțin 3 zile calendaristice înainte de eveniment.

3.    Puteți solicita restituirea taxei:

  • cu cel puțin 8 zile calendaristice înainte de eveniment: vă vom returna 100% din taxa de participare;
  • cu cel mult 7 zile calendaristice și cel puțin de 12 ore înainte de eveniment: vă vom returna 50% din taxa de participare.

În cazul în care nu ne transmiteți opțiunea dvs. în termenele menționate mai sus, taxa va fi reținută 100%.