Foto credit: Proiect Iubiri Urbane https://www.instagram.com/natalia_stolt/

Din 2019 programul Trai în Doi începe și la Cluj, cu bucuria întâlnirii cuplurilor care cred în relații fericite, în cunoaștere și înțelegere și cu dorința de a mări comunitatea Școala Pentru Cuplu.

Programul va cuprinde o serie de workshop-uri lunare. Mai jos găsiți calendarul și temele acestora.

  • 9 martie – A te simți înțeles și a-l înțelege pe partener, susținut de psih. Domnica Petrovai. Află mai multe aici.
  • 6 aprilie – Vulnerabilitate și conversațiile dificile în cuplu, susținut de psih. Domnica Petrovai. Află mai multe aici.
  • 11 mai – Regăsirea pasiunii în cuplu, susținut de psih. Domnica Petrovai. Află mai multe aici.
  • 15 iunie – Bucurie în doi, susținut de psih. Domnica Petrovai. Află mai multe aici.
  • 5 iulie – Cum înțelegem mai bine bărbații, susținut de psih. Delia Lungu.
  • 6 iulie – Diferențele în cuplu. Cum înțelegem mai bine deosebirile dintre noi, susținut de psih. Delia Lungu
  • 24 august – Bine cu tine în cuplu, susținut de psih. Domnica Petrovai

În completarea workshop-urilor, cuplurile care își doresc pot beneficia de câte o consultație individuală și una de cuplu pentru a avea un sprijin în acest proces al evoluției personale și a cuplului. Costurile consultațiilor sunt suplimentare. 

Durata unui workshop: 3 ore, o dată pe lună.

Cine susține workshop-urile? Psihologii și psihoterapeuții Mind Education Health și ai Școlii pentru Cuplu – Domnica Petrovai, Gina Enache-Tuppad și Delia Lungu, colaborator Școala pentru Cuplu.

Unde? la pensiunea La Mesteceni, Sălicea, nr. 86, jud. Cluj

Costuri: 150 lei/persoană. Dacă vii împreună cu partenerul tău, plătiţi amândoi 200 lei.

Confirmarea înscrierii se face după achitarea integrală a taxei de participare prin virament bancar în contul deschis la Banca Transilvania, titlular Petrovai Domnica & Asociatii – Societate Civilă Profesională de Psihologie, CIF: 40052173, cu nr. RO04BTRLRONCRT0451023201 (LEI), cu mențiunea „Trai în doi”.

Vă așteptăm cu drag! #școalapentrucuplu#traiîndoi

NOTĂ: Dacă nu mai puteți participa la evenimentul la care v-ați înscris și pentru care ați plătit deja taxa de participare, aveți următoarele opțiuni:

  1. Puteți trimite în locul dvs. pe altcineva. Vă rugăm să ne anunțați cu cel puțin 48 ore înainte de eveniment, trimițând numele complet și adresa de email ale noului participant.
  1. Puteți transfera o singură dată taxa deja plătită pentru unul din evenimentele noastre viitoare, dar care va avea loc nu mai târziu de 3 luni de la data primului eveniment. În acest caz vă rugăm să ne anunțați intenția dvs cu cel puțin 3 zile calendaristice trimițându-ne un mesaj.