office(at)mindeducation(dot)ro

Psihoterapie în limba engleză

Psihoterapie în limba engleză

MIND EDUCATION HEALTH, prin serviciile sale de psihoterapie în limba engleză, se adresează provocărilor cu care se confruntă expații, departe de casă și uneori departe de familie și prieteni. Fiind într-un loc nou, într-o altă cultură și fără stabilitatea relațiilor de familie și prietenie, crește riscul însingurării, al anxietății și depresiei. Un stres acut prelungit fără un sprijin potrivit scade calitatea vieții de zi cu zi.

Cu toții avem nevoie de ancore stabile în relații și predictibilitate, un spațiu familiar pentru a ne simți confortabili cu noi. Provocările pentru cineva departe de casă, înseamnă și adaptarea la o altă cultură la locul de muncă și în timpul liber și înțelegerea ei, dar și sprijinul familiei, copiilor pentru a se adapta noului mediu de trai, cu noi rutine și oameni pe care acum îi descoperi.

Pe de altă parte, cu toții avem momentele noastre în viață când avem nevoie de sprijin emoțional, și pentru că pentru mulți engleza este limba nativă, este mult mai confortabil să vorbești despre nevoile tale emoționale într-un spațiu confortabil.