Te invit într-o călătorie în care vom explora cum se formează filtrele prin care privim realitatea, o călătorie în fascinanta lume a creierului. Vom discuta despre cum se îmbină biologicul cu psihologicul și cum experiențele de viață ne șlefuiesc percepția asupra situațiilor din prezent.

Toate experiențele din viața noastră construiesc tiparele din creierul tău. Din punct de vedere neural, experiențele pe care le-am avut determină cine suntem. Cu toate astea, creierul este capabil să remodeleze semnificațiile pe care le dăm anumitor situații. Pe 27 octombrie vom discuta atât despre cum se formează tiparele, cât și despre cum le putem îmbogăți și transforma.

Acest workshop face parte din programul Practica stării de bine. Află mai multe aici.

Am ales să începem cu această temă pentru că odată ce începem să înțelegem cum funcționăm este mai ușor să ne privim cu compasiune și înțelegere, așadar ne este mai ușor să flexibilizăm anumite tipare care ne ghidează comportamentele.

Cine susține workshop-ul? Gina Enache-Tuppad, psiholog clinician si psihoterapeut cognitiv-comportamental în cadrul Clinicii Mind Education Health și al Școlii pentru Cuplu.

Când? 27 octombrie 2018, între orele 10.30 -13.30.

Unde? la sediul Mind Eucation Health,  București, sector 2, str. Fabrica de Glucoză nr. 9 B, bloc B, scara A, apartament 102. (Sediul se află la 3 minute de stația de metrou Pipera, în blocul de lângă Worldclass și având Random Goodies la parter, respectiv în blocul următor după Mega Image. Chiar în fața scării este un spațiu în aer liber amenajat pentru copii. Până la etajul 1 se urcă cu liftul.)

Costuri:

  • 150 lei/persoană pentru înscrierea la un singur modul. Dacă vii împreună cu partenerul tău, plătiţi amândoi 200 lei.
  • 31% reducere dacă achiziționezi întreg programul cu cele 13 module. Află mai multe despre costul pentru întreg programul și posibilitatea plății în 4 rate aici.

Confirmarea înscrierii se face după achitarea integrală a taxei de participare prin virament bancar în contul deschis la Banca Transilvania, titlular Petrovai Domnica & Asociatii – Societate Civilă Profesională de Psihologie, CIF: 40052173, cu nr. RO04BTRLRONCRT0451023201 (LEI), cu mențiunea „Stare de bine”.

Pentru înscrieri, completează formularul 

Pentru a ne putea organiza mai bine, te rugăm să ne trimiți dovada plății la adresa de email ruxandra@mindeducation.ro Dacă ai alte întrebări, scrie-ne la aceeași adresă de mail sau la gina@mindeducation.ro

Te aștept cu drag,

Gina Enache Tuppad