O zi în doi este un curs intensiv oferit cuplurilor care cred în relații fericite, în iubirea frumoasă, matură și sănătoasă. Pentru cuplurile care cred în valoarea cunoașterii, respectului reciproc și a încrederii în cuplu. Un curs pentru cuplurile care își doresc să înțeleagă mai multe despre cum funcționează o relație de cuplu, etapele ei, cum să depășească conflictele, tensiunile sau momentele de criză fără să se rănească unul pe celălalt. Cum să reacționeze când simt că le este greu și cum să se susțină emoțional unul pe celălalt. Un curs despre influența istoriei lor de viață, relația cu părinții sau alte relații romantice asupra cuplului și cum pot ei să nu repete greșeli ale părinților lor din trecut. Un curs despre cunoașterea, înțelegerea și reconcilierea diferențelor în cuplu – de gen, temperament, valori sau convingeri, stil de viață. Cursul vă oferă cunoștințe despre arta și știința traiului în doi, instrumente de rezolvare mai ușoară și înțeleaptă a problemelor sau dificultăților în cuplu și experiența reîntoarcerii către cuplu într-un mod mai aparte, prin prisma științei. Scopul cursului este să vă ofere un cadru de regăsire în cuplu, de menținere sau reclădire a încrederii și siguranței alături de partener. O zi în dar pentru cuplu și pentru omul pe care îl iubești, un dar pentru voi doi!

Locuri disponibile pentru 6-10 cupluri.

Unde?  la sediul Școlii pentru Cuplu, București, sector 2, str. Fabrica de Glucoză nr. 9B, scara CA, etaj 2, apartament 202. (Sediul se află la 3 minute de stația de metrou Pipera. La parterul blocului găsiți un magazin Mega Image, iar intrarea în scară se face prin spatele magazinului Mega Image. Până la etajul 2 se urcă cu liftul.)

Când? 23 noiembrie 2019

Program: 10.00 – 18.00 cu o pauză de prânz de la 13.00 la 15.00.

Cine susține cursul? Domnica Petrovai, psiholog psihoterapeut, fondatoarea Clinicii Mind Education Health și a Școlii pentru Cuplu.

Prețuri și înscriere:

Dacă te înscrii și faci plata până în 20 octombrie, taxa de participare este de 650 lei/cuplu.
Începând cu 21 octombrie, taxa de participare este de 800 lei/cuplu.

Clienții vechi Mind Education Health și Școala pentru Cuplu au reducere de 10% (adică 585 lei/cuplu până la 20 octombrie, respectiv 720 lei/cuplu începând cu 21 octombrie).

Înscrierea se face completând formularul.

Numărul de locuri este limitat. Confirmarea înscrierii se face după achitarea integrală a taxei de participare prin virament bancar. Mai multe detalii despre confirmarea locului și plată vei primi pe email de la colega noastră Ruxandra Pop – ruxandra@mindeducation.ro – după ce vei completa formularul.

Dacă ai nevoie și de alte clarificări, poți să ne scrii la adresa de email ruxandra@mindeducation.ro

Gânduri bune,

Domnica

***

NOTĂ: Dacă nu mai puteți participa la evenimentul la care v-ați înscris și pentru care ați plătit deja taxa de participare, vă punem la dispoziție următoarele opțiuni:

1.    Puteți trimite pe altcineva în locul dvs. Motiv pentru care vă rugăm să ne anunțați prin email cu cel puțin 24 ore înainte de eveniment, în care să ne transmiteți numele complet și adresa de email ale noului participant.

2.    Puteți transfera o singură dată taxa plătită în contul unui alt eveniment viitor, care va avea loc nu mai târziu de 3 luni de la data evenimentului la care nu ați putut participa. Dacă ulterior confirmării transferului nu veți putea participa nici la evenimentul către care ați cerut transferul, atunci puteți alege opțiunea 1 (să trimiteți pe altcineva în locul dvs.) sau taxa se reține în proporție 100%, fără a mai putea fi transferată sau restituită. Vă rugăm să ne anunțați intenția dvs. de a opta pentru această opțiune, prin email, cu cel puțin 3 zile calendaristice înainte de eveniment.

3.    Puteți solicita restituirea taxei:

  • cu cel puțin 8 zile calendaristice înainte de eveniment: vă vom returna 100% din taxa de participare;
  • cu cel mult 7 zile calendaristice și cel puțin de 12 ore înainte de eveniment: vă vom returna 50% din taxa de participare.

În cazul în care nu ne transmiteți opțiunea dvs. în termenele menționate mai sus, taxa va fi reținută 100%.