Te invităm într-o călătorie în care vom explora cum se formează filtrele prin care privim realitatea, o călătorie în fascinanta lume a creierului. Vom discuta despre cum se îmbină biologicul cu psihologicul și cum experiențele de viață ne șlefuiesc percepția asupra situațiilor din prezent.

Strategiile prin care facem față stresului zilnic au un impact semnificativ asupra stării noastre de bine, a felului în care relaționam unii cu ceilalți, precum și a succesului în viața profesională. Aceste strategii s-au format ca urmare a experiențelor prin care am trecut. Din punct de vedere neural, experiențele pe care le-am avut determină cine suntem.

Dezvoltarea rezilienței și a aptitudinilor asociate acesteia nu au fost nicicând mai necesare! Vestea bună este că reziliența poate fi dezvoltată – creierul este capabil să remodeleze semnificațiile pe care le dăm anumitor situații și modurile în care le facem față.

De ce acest workshop? Într-o lume aflată într-un proces de permanentă schimbare, suntem provocați adeasea să trăim sentimente de nesiguranță și impredictibilitate. Cum facem față atunci când lucrurile nu merg precum am plănuit? Ce facem atunci când capacitatea noastră de recuperare din situații provocatoare este testată?

Pentru a face față acestui climat fragil, este esențial să învățăm din experiențe și să mergem mai departe optimiști si echilibrați, mai degrabă decât să rămânem captivi propriilor capcane mentale. Pe 24 noiembrie vom discuta atât despre cum se formează tiparele, cât și despre cum le putem îmbogăți și transforma.

Workshop-ul face parte din programul Practica stării de bine dezvoltat de Mind Education Health și va fi susținut în cadrul evenimentului Family Learning Saturday organizat de Transylvania College. Workshop-ul va fi susținut de colegii noștri Gina Enache Tuppad și Raul Lupas

Când? 24 noiembrie 2018

Program:
10.00 – 12.00 sesiune workshop
12.00 – 13.00 pauză
13.00 – 15.00 sesiune workshop

Evenimentul va fi în limba română.

Taxa de participare este 150 lei/persoană. Dacă vii împreună cu partenerul tău, plătiţi amândoi 200 lei. *Părinții copiilor de la Transylvania College au intrare gratuită, dar vor comunica școlii dorința lor de a participa la eveniment.

Confirmarea înscrierii se face după achitarea integrală a taxei prin virament bancar în contul deschis la Banca Transilvania, titlular Petrovai Domnica & Asociatii – Societate Civilă Profesională de Psihologie, CIF: 40052173, cu nr. RO04BTRLRONCRT0451023201 (LEI), cu mențiunea „curs 24 nov”.

Înscrie-te aici. 

Pentru a ne putea organiza cât mai bine, te rugăm să trimiți dovada plății pe email la ruxandra@mindeducation.ro

Te așteptăm cu drag!