Practica stării de bine este o călătorie a fiecăruia dintre noi. Înseamnă prezență, înseamnă să fii conștient de cine ești și ce vrei, ce alegeri faci, ce nu știi despre tine și cum te protejezi și te aperi, iar toate acestea înseamnă un proces de descoperire. Înseamnă să te simți în siguranță în primul rând cu tine și să-ți accepți disconfortul ca pe o cale prin care te înțelegi mai profund. Practica este un proces de transformare și regăsire, uneori redefinire, mai ales când mintea ta a creat scenarii și convingeri care te-au rănit, deconectat de tine și izolat de oameni. Mintea ne protejează, însă consecințele sunt judecăți și interpretări care creează suferință și multe insecurități.

A fi bine cu tine înseamnă pentru mine a fi în contact cu propria vulnerabilitate și fragilitate, cu nevoile emoționale, a-ți înțelege mintea, corpul, diferențele. Înseamnă a-ți accepta disconfortul. Adesea acest lucru este înțeles într-un mod care creează și mai multă insecuritate în relații, prin îndemnul „spune ce simți.” Este însă mult mai mult decât atât. Siguranța este rezultatul conectării, în primul rând cu tine și de abia apoi cu ceilalți.

Workshop-ul continuă munca echipei și a colegilor mei și vă oferă noi prescripții și recomandări, de la flexibilitate mentală, reflecție și introspecție la practica conectării sigure în relații. Voi discuta despre teama de abandon și intimitate, despre cum dobândim acceptarea vulnerabilității și ce înseamnă de fapt autonomie când suntem cu toții interconectați. Cum ne descoperim nevoile emoționale și cum le împărtășim celorlalți cu dorința de a ne reconecta și nu de a comunica amenințare și pericol? Care sunt acele gesturi zilnice care îți dau siguranță și mențin starea de bine?

Cine susține workshop-ul? Domnica Petrovai, psiholog psihoterapeut, fondatoarea Clinicii Mind Education Health și a Școlii pentru Cuplu.

Când? 15 Decembrie 2018, între orele 10.30 -13.30.

Unde? la sediul Mind Eucation Health, București, sector 2, str. Fabrica de Glucoză nr. 9 B, bloc B, scara A, apartament 102. (Sediul se află la 3 minute de stația de metrou Pipera, în blocul de lângă Worldclass și având Random Goodies la parter, respectiv în blocul următor după Mega Image. Chiar în fața scării este un spațiu în aer liber amenajat pentru copii. Până la etajul 1 se urcă cu liftul.)

Costuri: 150 lei/persoană pentru înscrierea la un singur modul. Dacă vii împreună cu partenerul tău, plătiţi amândoi 200 lei.

Confirmarea înscrierii se face după achitarea integrală a taxei de participare prin virament bancar în contul deschis la Banca Transilvania, titlular Petrovai Domnica & Asociatii – Societate Civilă Profesională de Psihologie, CIF: 40052173, cu nr. RO04BTRLRONCRT0451023201 (LEI), cu mențiunea „Stare de bine”.

Pentru înscrieri, completează formularul

Pentru a ne putea organiza mai bine, te rugăm să ne trimiți dovada plății la adresa de email ruxandra@mindeducation.ro Dacă ai alte întrebări, scrie-ne la aceeași adresă de mail sau la domnica@mindeducation.ro

Gânduri bune,

Domnica