O zi în doi este un curs intensiv oferit cuplurilor care cred în relații fericite, în iubirea frumoasă, matură și sănătoasă. Pentru cuplurile care cred în valoarea cunoașterii, respectului reciproc și a încrederii în cuplu. Un curs pentru cuplurile care își doresc să înțeleagă mai multe despre cum funcționează o relație de cuplu, etapele ei, cum să depășească conflictele, tensiunile sau momentele de criză fără să se rănească unul pe celălalt. Cum să reacționeze când simt că le este greu și cum să se susțină emoțional unul pe celălalt. Un curs despre influența istoriei lor de viață, relația cu părinții sau alte relații romantice asupra cuplului și cum pot ei să nu repete greșeli ale părinților lor din trecut. Un curs despre cunoașterea, înțelegerea și reconcilierea diferențelor în cuplu – de gen, temperament, valori sau convingeri, stil de viață. Cursul vă oferă cunoștințe despre arta și știința traiului în doi, instrumente de rezolvare mai ușoară și înțeleaptă a problemelor sau dificultăților în cuplu și experiența reîntoarcerii către cuplu într-un mod mai aparte, prin prisma științei. Scopul cursului este să vă ofere un cadru de regăsire în cuplu, de menținere sau reclădire a încrederii și siguranței alături de partener. O zi în dar pentru cuplu și pentru omul pe care îl iubești, un dar pentru voi doi!

Locuri disponibile pentru 6-10 cupluri.

Unde? Pensiunea La Mesteceni

Când? 21 octombrie 2017

Program: 10.00 – 18.00 cu o pauză de prânz de la 13.00 la 15.00.

Cine susține cursul?

Domnica Petrovai, psiholog clinician pr., psihoterapeut cognitiv-comportamental și fondatorul Școlii pentru Cuplu, un proiect Mind Education Health.

Prețuri și înscriere:

Dacă te înscrii și faci plata până în 10 octombrie, taxa de participare este de 650 lei/cuplu.
Începând cu 11 octombrie, taxa de participare este de 800 lei/cuplu.

Clienții vechi Mind Education Health și Școala pentru Cuplu au reducere de 10% (adică 585 lei/cuplu până la 10 octombrie, respectiv 720 lei/cuplu începând cu 11 octombrie).

Înscrierea se face completând formularul.

Numărul de locuri este limitat, iar fiecare loc este confirmat după achitarea integrală a taxei. Te rugăm să trimiți dovada plății la adresa de email ruxandra@mindeducation.ro

Date cont bancar:

Asociația Școala pentru Cuplu
Sediu: Cluj-Napoca, str. Foișorului nr. 12, jud. Cluj
Nr. Registrul Asociațiilor și Fundațiilor 82/2017 DIN 18.04.2017, având CUI 37447270
Cont bancar deschis la Banca Transilvania cu nr. RO74BTRLRONCRT0390511401

Vă așteptăm cu drag!