La Salonul Internaţional de Carte Bookfest (24-28 mai), la standul Editurii Herald (incinta complexului expoziţional Romexpo), iubitorii cărţii vor avea ocazia să participe la inedite lansări de carte, evenimente editoriale, sesiuni de autografe şi dezbateri pe diverse tematici, alături de autori, traducători şi specialişti în domeniu.

Vă invităm sâmbătă, 27.05, la ora 17.00, la lansarea colecţiei Pas în doi în cadrul evenimentului  „Cum înțelegem iubirea autentică”, pentru prezentarea a două cărți pe care vi le recomandăm cu drag.

„Cum să ne simțim bine împreună” de David Burns și „Acționează cu dragoste” de Russ Harris. 2 cărți apărute de curând la Editura Herald oferă atât cuplurilor cât și celor care nu sunt într-o relație un cadru prin care pot începe să se uite mai atent la ei înșiși, la valorile personale și cele ale partenerului și de a construi apoi conștient, pas cu pas.

Sunt 2 cărți practice și de ajutor pentru oricine dorește să aibă o relație de cuplu sănătoasă și de încredere. Și cel mai important lucru pe care ne ajută să îl vedem este că iubirea este un verb – a face lucruri pentru celălalt și pentru relația, spațiul dintre noi.

Mai multe despre fiecare dintre cele 2 cărți, găsiți mai jos.

http://www.mindeducation.ro/carte-buna-actioneaza-cu-dragoste/

http://www.mindeducation.ro/cum-sa-ne-simtim-bine-impreuna-secretul-functionarii-relatiilor/