Humanitas vă invită joi, 18 aprilie, de la ora 18.00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu, la a treia ediție a evenimentului lunar, Serile (Aproape) totul despre relația de cuplu cu Domnica Petrovai – „Îndreptățire și narcisism. Cum le recunoști și ce schimbări ai de făcut“.

Serile (Aproape) totul despre relația de cuplu“ vă sunt dedicate vouă, celor care credeți în iubire și cuplu, într-o iubire sănătoasă și trainică și în puterea cunoașterii și științei dedicate cuplului. A fi vulnerabil, a trăi cu pasiune și a avea încredere implică o bună înțelegere a propriei persoane și a partenerului. Cu cât devenim mai conștienți, fără a cădea în capcana criticii sau judecății, cu atât vom deveni mai capabili de a fi împreună și de a evolua împreună.
De-a lungul celor patru ediții, voi vorbi, pe rând, despre pierderea pasiunii și dorinței sexuale în cuplu, despre îndrăgostire și iubirea matură, despre redefinirea masculinității și feminității pentru nevoile prezente și viitoare ale cuplului și despre cum facem față unei despărțiri și cum să ne pregătim sănătos pentru o viitoare relație.

Vă aștept cu drag,

Domnica

Înscrierile se fac aici