Ne bucurăm să vă anunțăm începerea unui nou proiect împreună cu partenerii noștri Librăriile Cărturești. Ideea unui raft tematic lunar cu cărți de psihologie și dezvoltare personală a venit natural în urma colaborării excelente dintre Cărturești cu Domnica Petrovai, psiholog și psihoterapeut care a susținut în librăriile Cărturești două serii de întâlniri (Crești odată cu copilul tău și La bine și la greu – viața în cuplu) foarte apreciate de participanți. A contribuit și încrederea Domnicăi în puterea cărților de a transmite informații valoroase, aplicabile în viața noastră de zi cu zi și cu impact benefic asupra ei.

Într-o mare de cărți dedicate dezvoltării personale din care e uneori greu să alegi ce e bun și eficient, ne-am dori ca acest raft să reprezinte o garanție a calității, prin faptul că informația a fost analizată de un specialist.

Debutăm în martie cu Raftul „Cărțile cuplului” – printre cele alese pentru acest raft se numără atât titluri „clasice” ale domeniului cât și noi apariții. Iar pentru a înțelege de ce sunt ele valorase facem și o inaugurare, la care Domnica Petrovai va vorbi atât despre tema cuplului cât și despre fiecare titlu în parte.

Event 3 martie

Vă așteptăm pe 3 martie la ora 18:30 în ceainăria de la demisol, Librăria Cărturești Cluj, Iulius MallParticiparea este liberă și în ziua evenimentului cărțile de la raft au 20% reducere.

„Trăim de o bună bucată de vreme într-o cultură în care grija autentică pentru cuplu a fost mai puțin prezentă: multă singurătate, relații toxice sau, pur și simplu, oameni care au renunțat să mai spere. E evident că ceva nu este în regulă – și este momentul să schimbăm asta. Pentru fiecare dintre noi. Pentru copiii noștri. Și asta pentru că multe din rănile sau cicatricile din dragoste își au rădăcinile tocmai în trecutul nostru: în relația cu părinții, bunicii și străbunicii noștri, în relațiile noastre romantice de-a lungul vremii, dar și în cultura în care trăim.

Cert este că putem „învăța” un alt model de relație, de iubire, cu mult mai puține dureri, eșecuri sau suferințe. Cunoașterea este una din căi. O lectură bună îți dă o altă perspectivă și te ajută să te privești pe tine și relația cu speranță. Cărțile cuplului este o selecție de cărți care susțin cuplurile în încercarea lor de a trăi real, sănătos și frumos. ” (Domnica Petrovai)

Librariile Cărturești – Dacă ai vizitat vreodată una dintre Librăriile Cărturești, atunci știi că orice clipă petrecută acolo are povestea proprie. Ca orice poveste, merge dincolo de arhitectură şi protagonişti aşa că o poți regăsi și online, aici – punctul de întâlnire pentru iubitorii de cărți, ceai, muzică, dichis.

Cărturești.ro este deci o librărie, cu tot ce înseamnă aceasta. Aici găsești orice, de la cele mai recente traduceri la ediţii rare de carte, de la jocurile îndrăgite ale copilăriei la cele mai trăznite jucării, de la hârtie pentru acuarelă la plannere minuţioase, de la porţelanuri fine la French Press, de la film clasic, la documentare, de la CD, la vinyl – peste 300.000 de produse aşteaptă să fie alese. În plus, facem tot posibilul ca ele să ajungă la tine cât mai repede, ca tu să poți răsfoi, privi, asculta, adulmeca, gusta orice, din confortul casei tale.În plus, cărtureşti.ro este o platformă de informare. Aici ţi le recomandăm pe cele mai noi, cele mai cititite, cele mai ascultate, cele mai jucate, cele mai aromate, cele mai colorate sau cele mai discutate.