Căutăm persoane interesate să participe la focus grupuri despre anxietate și depresie în datele de 19 și 23 iulie 2018 de la ora 19.00. Focus grupurile vor fi conduse de psihologi de la Mind Education Health. Intrarea este liberă. Gina Enache-Tuppad și Mădălina Sava vor modera discuțiile în jurul anxietății și depresiei, vor oferi un cadru sigur și confortabil pentru împărtășirea experiențelor personale și vor oferi sprijinul necesar pentru combaterea dificultăților cu care vă confruntați.

Ambele întâlniri vor avea loc la sediul Centrului CINETic-UNATC, strada Tudor Arghezi nr. 3b, București.

Despre prima întâlnire, din data de 14 iulie, un participant declara: „A fost foarte benefic faptul că toți participanții au fost deschiși şi am avut un dialog pe care noi îl vom reţine. Vreau să aduc pe cineva la următoarea întâlnire. Mă bucur că am râs şi că mai ştiu să râd.”

Gina Enache-Tuppad, psiholog: „Sunt recunoscătoare că am putut lua parte la întâlnire şi că toată lumea s-a deschis.”

Întâlnirile din 19 și 23 iulie fac parte din proiectul Intensiv Interior, care își propune să aducă în prim-plan tema tulburărilor psihologice de tip anxios-depresiv în rândul tinerilor, prin realizarea unui spectacol de teatru și a unei expoziții interactive, bazate pe o perioadă de documentare.

Pentru înscriere, vă rugăm să trimiteți un mail la intensiv.interior@gmail.com, care să conțină numele și numărul dumneavoastră de telefon, sau un mesaj cu numele dumneavoastră la numărul de telefon 0740894946. Pentru mai multe informații apelați numărul 0740894946.

Organizator: Proiect 2

Parteneri: CINETic-UNATC, Mind Education Health, unteatru

Proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național și UNITER – Uniunea Teatrală din România. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.