Cum menținem și construim o relație sănătoasă și satisfăcătoare de cuplu? Conferința are ca scop creșterea conștientizării nevoilor de evoluție și transformare a cuplului. Cu cât suntem mai conștienți de istoria noastră de viață, de sensibilitățile și vulnerabilitățile noastre, de biologia și temperamentul nostru, ne va fi mai ușor să ne înțelegem și să îl înțelegem și pe partener. Ne rănim când suntem reactivi, judecăm și interpretăm gesturile și acțiunile partenerului.  Pe de altă parte, nesiguranțele personale scad forța noastră de a iubi și de primi iubirea.

Va fi despre etapele relației de cuplu și cum depășim momentele dificile, despre încredere și siguranță în cuplu, cum reconstruim încrederea când a existat o ruptură. Cum ne exprimăm neînțelegerile și nemulțumirile fără să ne rănim. Despre critică, respingere, abandon, îndreptățire și nevoia de a avea dreptate în cuplu.

O altă temă importantă pe care Domnica o va aborda este cea referitoare la diferențele de gen și înțelegerea partenerului, despre cum iubește bărbatul și cum iubește femeia. Bărbatul pe înțelesul femeii, femeia pe înțelesul bărbatului. Și despre masculinitatea și feminitatea sănătoasă în cuplu și nevoile de evoluție și transformare a cuplului. Despre bucuria regăsirii în cuplu. Despre loialitate și fidelitate. Ce înseamnă să fii loial și care sunt rupturile de loialitate. Cum reconstruim spațiul erotic al cuplului – viața sexuală a cuplului – o prioritate. Exprimarea aprecierii și admirației față de partener. Noutatea. Regăsirea individuală și a cuplului în situații dificile sau de criză.

Mesajul conferinței este Iubește și fii iubit/ă!

Parteneri: Mind Education Health, Transylvania CollegeLibrăriile Cărturești Cluj

Unde?  Transylvania College, Aleea Băișoara nr. 2, Cluj-Napoca

Când? În 28 nov. 2017, de la ora 18.00 la 20.30.

Cine susține cursul? Domnica Petrovai, psiholog clinician pr., psihoterapeut cognitiv-comportamental și fondatorul Mind Education Health și al Școlii pentru Cuplu.

Taxa de participare și înscriere:

Evenimentul face parte dintr-o serie de conferințe pe care Mind Education Health și Școala pentru Cuplu le-a organizat la Cluj.

  • 21 sept. 2017 – Creșterea băieților și redefinirea masculinității
  • 12 oct. 2017 – Adolescența sau a doua naștere a copilului
  • 2 nov. 2017 – Cum construim încredere și siguranță în relații
  • 28 nov. 2017 – Cuplul conștient sau despre cum să fii bine cu tine în cuplu

Taxa de participare este de 120 lei/persoană, respectiv 200 lei dacă vin ambii părinți.

Pentru înscrieri, vă rugăm să completați formularul.

Alte detalii:

Plata taxei se va face în numerar înainte de conferință sau prin virament bancar în contul Asociației Școala pentru Cuplu.

Asociația Școala pentru Cuplu

  • Sediu: Cluj-Napoca, str. Foișorului nr. 12, jud. Cluj
  • Nr. Registrul Asociațiilor și Fundațiilor 82/2017 DIN 18.04.2017, având CIF 37447270
  • Cont bancar deschis la Banca Transilvania cu nr. RO74BTRLRONCRT0390511401

Pentru mai multe informații, puteți să ne scrieți la adresa de e-mail ruxandra@mindeducation.ro

Vă așteptăm cu drag!