Vă invităm la cel de-al 12-lea curs din programul Practica stării de bine, pentru a discuta despre o serie de aspecte esențiale care ajută la o mai bună și mai profundă înțelegere a minții și comportamentul uman, din perspectiva temperamentului și a biologiei.

Adesea, în relațiile pe care le avem cu ceilalți, atât în plan personal cât și în spațiul profesional, întâlnim diverse provocări care se pot transforma ușor în conflicte și neînțelegeri dacă nu cunoaștem nevoile sănătoase și firești atât ale noastre cât și ale celuilalt.

Nevoile precum explorarea, predictibilitatea, armonia sau cunoașterea și înțelegerea sunt importante și firești. În funcție de temperament, fiecare persoană poate avea intensități diferite de exprimare a acestor nevoi. Înțelegerea, acceptarea și exprimarea lor ajută la construirea încrederii și a siguranței în relațiile cu ceilalți, având impact semnificativ asupra calității vieții și a stării de bine.

Pe parcursul acestui workshop vom discuta aspecte ce țin de:

  • Funcționalitatea creierului, formarea realității și procesul de luare a deciziilor, în concordanță cu temperamentul propriu
  • Nevoile specifice tipului de temperament
  • Cele 5 trăsături de personalitate Big 5 (deschiderea la experiențe, conștiinciozitate, extraversie, agreabilitate și nevrotism)
  • Cele 4 tipuri de temperament propuse de Helen Fisher (explorator, constructor, director și negociator)
  • Provocări și direcții de învățare în relații/interacțiuni cu persoane care au trăsături de personalitate diferite
  • Modalități de înțelegere și acceptare a diferențelor temperamentale inter-individuale

Cine susține workshop-ul? Gina Enache Tuppad și Raul Lupaș, psihologi în cadrul Clinicii Mind Education Health și Școala Pentru Cuplu.

Când? 28 Septembrie 2019, între orele 10.00 -13.00.

Unde? la sediul Mind Eucation Health, București, sector 2, str. Fabrica de Glucoză nr. 9B, scara CA, etaj 2, apartament 202. (Sediul se află la 3 minute de stația de metrou Pipera. La parterul blocului găsiți un magazin Mega Image, iar intrarea în scară se face prin spatele magazinului Mega Image. Până la etajul 2 se urcă cu liftul.)

Costuri: 150 lei/persoană. Dacă vii împreună cu partenerul tău, plătiţi amândoi 200 lei.

Confirmarea înscrierii se face după achitarea integrală a taxei de participare prin virament bancar în contul deschis la Banca Transilvania, titlular Petrovai Domnica & Asociatii – Societate Civilă Profesională de Psihologie, CIF: 40052173, cu nr. RO04BTRLRONCRT0451023201 (LEI), cu mențiunea „Stare de bine”.

Pentru înscrieri, completează formularul.

Pentru a ne putea organiza mai bine, te rugăm să ne trimiți dovada plății la adresa de email ruxandra@mindeducation.ro Dacă ai alte întrebări, scrie-ne la aceeași adresă de mail sau la gina@mindeducation.ro sau raul@mindeducation.ro .

Vă așteptăm cu drag!

 

***

NOTĂ: Dacă nu mai puteți participa la evenimentul la care v-ați înscris și pentru care ați plătit deja taxa de participare, vă punem la dispoziție următoarele opțiuni:

1.    Puteți trimite pe altcineva în locul dvs. Motiv pentru care vă rugăm să ne anunțați prin email cu cel puțin 24 ore înainte de eveniment, în care să ne transmiteți numele complet și adresa de email ale noului participant.

2.    Puteți transfera o singură dată taxa plătită în contul unui alt eveniment viitor, care va avea loc nu mai târziu de 3 luni de la data evenimentului la care nu ați putut participa. Dacă ulterior confirmării transferului nu veți putea participa nici la evenimentul către care ați cerut transferul, atunci puteți alege opțiunea 1 (să trimiteți pe altcineva în locul dvs.) sau taxa se reține în proporție 100%, fără a mai putea fi transferată sau restituită. Vă rugăm să ne anunțați intenția dvs. de a opta pentru această opțiune, prin email, cu cel puțin 3 zile calendaristice înainte de eveniment.

3.    Puteți solicita restituirea taxei:

  • cu cel puțin 8 zile calendaristice înainte de eveniment: vă vom returna 100% din taxa de participare;
  • cu cel mult 7 zile calendaristice și cel puțin de 12 ore înainte de eveniment: vă vom returna 50% din taxa de participare.

În cazul în care nu ne transmiteți opțiunea dvs. în termenele menționate mai sus, taxa va fi reținută 100%.