office(at)mindeducation(dot)ro

Radu Coman

Radu Coman

După 16 ani în mediul corporate, dintre care 8 în poziții de management în cele mai prestigioase și competitive companii de publishing, Radu Coman este acum antreprenor – a fondat o companie de content marketing și creație, care, între timp, s-a transformat într-o companie media full service.

În toți acești ani a avut șansa să cunoască și să învețe meserie de la manageri de top din toată lumea, oameni pe care nu și-ar fi imaginat că îi va întâlni vreodată. A învățat ce înseamnă performanța autentică, managementul personal, dar și al carierei, și, mai ales, a înțeles importanța “drumului” ce trebuie străbătut pentru a ajunge acolo.

Radu a participat la numeroase cursuri și traininguri de career management, personal growth și coaching – iar în 2011 a absolvit progamul JUMP for Executive Education, susținut de renumita Aalto University for Executive Education (Helsinki, Finlanda). Aici a studiat, pe parcursul a doi ani, Coaching, Mentoring, Career Management, Leadership and People, cunoștințe care i-au prins bine în cariera corporate și în demersul pe cont propriu, dar mai cu seamă în serviciile de coaching pe care le susține acum.

Altfel, e convins că „business is fundamentaly human” și că doar într-un mediu de lucru plăcut, stimulant și care te pune în valoare se poate atinge potențialul optim – fie că vorbim despre top executives, angajați cu potențial sau, pur și simplu, oameni care își caută drumul în carieră și în viață.