office(at)mindeducation(dot)ro

Irina Calomir

Irina Calomir

Irina Calomir este psiholog cu drept de liberă practică, expert certificat în wellbeing și psihoterapeut de familie în formare.

Crede în puterea vindecătoare a relației terapeutice, integrând în consiliere metode specifice terapiilor cognitiv-comportamentale, a teoriilor centrate pe emoții, teoria schemelor, precum și Imago și mindfulness.

Preocupată de o bună relație a ta cu tine și în cuplu Irina susține ateliere și conferințe cu acest scop cu credința în relații conștiente și care au la bază siguranța și încrederea. De asemenea, este implicată în programe de promovare a relațiilor sănătoase la locul de muncă, recunoașterea și gestionarea relațiilor toxice între colegi.

Experiența celor 14 ani de activitate în beneficiul oamenilor, comunităților și al organizațiilor, ca expert în resurse umane și fondator al unor programe ce susțin și promovează educația, sănătatea fizică și mentală, sportul și voluntariatul (Ciclaton, comunități de bicicliști, programe de practică sau de Well-being corporate), i-au construit convingerea că o viață împlinită depinde de calitatea relațiilor cu noi înșine, cu ceilalți și cu mediul înconjurător. Acestea ne permit să ne cunoaștem, să creștem și să ne găsim echilibrul și sensul. Iar relațiile bune nu vin de la sine, ci le construim (sau reparăm) pas cu pas, în fiecare clipă cu efort și prezență.

O viață împlinită, cu sens, nu este despre fericire și emoții pozitive constante, ci mai degrabă despre integrarea conștientă și armonioasă a ceea ce suntem, a istoriei de viață, a emoțiilor și vulnerabilităților noastre.

În timpul liber, Irina explorează cu entuziasm poteci de munte, pe jos sau pe bicicletă, pescuiește, schiază și își așterne emoțiile în culori, pe lemn, sticlă sau pânză.

irina(at)mindeducation(dot)ro