office(at)mindeducation(dot)ro

Gina Enache Tuppad

Psiholog clinician și psihoterapeut cognitiv-comportamental al Mind Education Health, Gina Enache Tuppad este curioasă și motivată să ajute oamenii să își înțeleagă problemele și să găsească resursele potrivite pentru a le rezolva. Ea a terminat masterul de Psihologia Sănătății – Cercetare Clinică și Optimizare Comportamentală în cadrul Universității București, pregătindu-se atât pe parte de intervenție clinică și psihodiagnostic, dar și de prevenție în ceea ce privește bunăstarea psihologică. Abilitățile în psihoterapie și le-a dezvoltat și exersat timp de 2 ani și jumătate în cadrul formării de terapie cognitiv-comportamentală la AHPCC.

Pasionată de ameliorarea și menținerea bunăstării psihologice a oamenilor, Gina a participat la conferințe internaționale cu diverse ateliere și prezentări (gestionarea conflictului, stima de sine, sindromul impostorului, etc.). Își dorește să continue acest demers în cadrul Școlii pentru Cuplu, punând accent pe ateliere dar și ședințe individuale de psihoterapie pentru cupluri, unde oamenii pot învăța cum să își înțeleagă mai bine partenerul sau partenera de viață, cum își pot îmbunătăți și menține relații sănătoase și durabile. Gina s-a căsătorit de curând în India și este interesată să descopere și să împărtășească modurile prin care o relație interculturală poate fi menținută într-un mod armonios.

Curioasă și cu o tendință de a analiza în detaliu interacțiunile umane, Ginei îi place să studieze procesele cognitive, emoționale, comportamentale și sociale prin observarea și interpretarea modului în care oamenii relaționează unul cu celălalt și cu mediul înconjurător. Prin urmare, îi poate ajuta să își înțeleagă și să își combată dificultățile, indiferent că sunt acasă, la locul de muncă sau în comunitate. Ginei îi place să lucreze cu oameni pentru a-i ghida să își identifice punctele forte sau resursele pe care le pot folosi pentru a-și îmbunătăți relațiile profesionale, de cuplu, parentale, dar și modul în care se raportează la ei înșiși. Pe scurt, îi place să le ofere oamenilor sprijin pentru a-și transforma viața în modurile pe care ei și le doresc.

De asemenea, Gina este președinte și fondator al Asociației Choice, care are ca obiectiv promovarea psihologiei științifice, de a disemina informații validate științific despre sănătatea mintală și modalități prin care putem lupta pentru îmbunătățirea acesteia.

gina@mindeducation.ro