Delia Lungu

Ca şi tine, Delia Lungu, psiholog şi trainer, s-a întrebat de multe ori ce înseamnă să-ţi trăieşti viaţa din tot sufletul. Înseamnă să ai un job bun sau poate să ai o familie? Sau poate ambele? Să călătoreşti sau să ai afacerea ta? O viaţă trăită cu bucurie este oare hărăzită doar unora dintre noi?

De-a lungul celor 13 ani de experienţă în resurse umane – speaker la evenimente de parenting, consiliere în relaţii de cuplu şi de familie şi, foarte important, din provocările vieţii de zi cu zi – părerile Deliei s-au schimbat. Acum e convinsă că viaţa trăită din tot sufletul ar trebui să ne însoţească indiferent că suntem manageri sau profesori, mai tineri sau mai în vârstă, avem sau nu copii. În plus, bucuria poate fi integrată în viaţa fiecăruia dintre noi, atât acasă cât şi la locul de muncă.

Delia lucrează de mai mult de șase ani în zona de parenting atât online, coordonând conţinutul sitelui SuntParinte.ro, dar și offline, oferind consiliere de cuplu şi familie, susţinând workshopuri şi participând ca speaker la conferinţe şi la evenimente dedicate părinţilor. Înainte de implicarea în zona de parenting, Delia a lucrat atât în calitate de consultant, cât și în departamente de HR, unde a dezvoltat proiecte de evaluare, de recrutare şi de motivare a angajaţilor.

delia(at)mindeducation(dot)ro