office(at)mindeducation(dot)ro

Echipa

Echipa

Echipa MIND EDUCATION HEALTH este formată din experți recunoscuți în domeniul consultanței psihologice și coaching-ului, cu un palmares de experiențe reușite și dovedite în nenumărate intervenții de specialitate. Ne caracterizează conduita profesională ireproșabilă, pasiunea pentru meserie și dorința continuă de a acumula cunoștințe noi, de a excela în tot ceea ce facem, oricât de grea ar fi provocarea.

Dar, mai ales, – defect profesional, probabil  – ne definește dorința de a ajuta, de a face bine și de a contribui la o viață mai bună.

Bine ați venit pe site-ul nostru: aflați mai multe despre noi în rândurile de mai jos.

DOMNICA PETROVAI

DOMNICA PETROVAI

Psiholog clinician și psihoterapeut cognitiv-comportamental, Domnica Petrovai, fondatorul MIND EDUCATION HEALTH, lucrează cu pasiune în domeniul promovării sănătății emoționale de 20 de ani.

Citeste mai mult
RUXANDRA POP

RUXANDRA POP

Absolventă a Facultății de Drept – Universitatea Babeș-Bolyai, Ruxandra a fost dintotdeauna preocupată de contribuția ei în comunitate și de creșterea ei ca om și ca părinte. A participat la numeroase cursuri…

Citeste mai mult
Gina Enache

Gina Enache

Psiholog clinician si psihoterapeut cognitiv-comportmental al Mind Education Health, Gina Enache este curioasă și motivată să ajute oamenii să își înțeleagă problemele și să găsească resursele potrivite pentru a le rezolva.

Citeste mai mult
Raul Lupaș

Raul Lupaș

Psiholog clinician al Mind Education Health, a absolvit Facultatea de Psihologie și Facultatea de Științe Economice din cadrul UBB Cluj Napoca, cu specializare în Afaceri Internaționale...

Citeste mai mult
Irina Calomir

Irina Calomir

Irina Calomir este psiholog cu drept de liber practică, psihoterapeut de cuplu și familie și expert certificat în wellbeing.

Citeste mai mult
Delia Lungu

Delia Lungu

Sunt psihoterapeut de familie şi de cuplu. Cred în ideea că fiecare dintre noi îşi poate trăi viaţa din tot sufletul, cu dragoste faţă de noi şi faţă de cei apropiaţi.

Citeste mai mult
Madalina Sava

Madalina Sava

Mădălina este psiholog clinician și psihoterapeut cognitiv-comportamental, absolvind facultatea de psihologie din cadrul Universității București și masteratul de psihologie clinică, consiliere psihologică și psihoterapie din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Citeste mai mult