office(at)mindeducation(dot)ro

Echipa

Echipa

Echipa MIND EDUCATION HEALTH este formată din experți recunoscuți în domeniul consultanței psihologice și coaching-ului, cu un palmares de experiențe reușite și dovedite în nenumărate intervenții de specialitate. Ne caracterizează conduita profesională ireproșabilă, pasiunea pentru meserie și dorința continuă de a acumula cunoștințe noi, de a excela în tot ceea ce facem, oricât de grea ar fi provocarea.

Dar, mai ales, – defect profesional, probabil  – ne definește dorința de a ajuta, de a face bine și de a contribui la o viață mai bună.

Bine ați venit pe site-ul nostru: aflați mai multe despre noi în rândurile de mai jos.

DOMNICA PETROVAI

DOMNICA PETROVAI

Psiholog clinician și psihoterapeut cognitiv-comportamental, Domnica Petrovai, fondatorul MIND EDUCATION HEALTH, lucrează cu pasiune în domeniul promovării sănătății emoționale de 20 de ani.

Citeste mai mult
RUXANDRA POP

RUXANDRA POP

Absolventă a Facultății de Drept – Universitatea Babeș-Bolyai, Ruxandra a fost dintotdeauna preocupată de contribuția ei în comunitate și de creșterea ei ca om și ca părinte. A participat la numeroase cursuri…

Citeste mai mult
Gina Enache

Gina Enache

Psiholog clinician si psihoterapeut cognitiv-comportmental al Mind Education Health, Gina Enache este curioasă și motivată să ajute oamenii să își înțeleagă problemele și să găsească resursele potrivite pentru a le rezolva.

Citeste mai mult