Noi, femeile, înţelegem multe despre bărbaţii din viaţa noastră. Dar mai avem încă multe de înţeles despre ei şi despre diferenţele dintre noi. Bărbaţii ne iubesc şi vor ca noi să fim fericite. Şi noi dorim acelaşi lucru, doar că, de multe ori, se pare că nu suntem pe aceeaşi lungime de undă.

De ex, bărbatul tău poate să-ţi spună :

„Cum adică: nu-ţi ofer suficientă atenţie?”

„Te îngrijorezi prea mult, dragă. Copilul este bine.”

„Crezi că muncesc prea mult la serviciu?”

„Am deschis frigiderul, dar nu am găsit mâncarea. Chiar era acolo?”

„Ştiu că mi-ai spus ieri că mergi la doctor, dar am uitat să te întreb cum a fost.”

Mare parte din femei se regăsesc în multe din situaţiile de mai sus. Altele nu se vor regăsi şi asta pentru că, desigur, nu toţi bărbaţii sunt la fel. Naturii îi plac, atât regulile cât şi excepţiile. Dar noi vom discuta la workshop despre toate situaţiile.

Aşadar, te invit într-o călătorie a femeii în lumea bărbatului, unde vom vorbi despre:

 • Ce ne-a spus mama şi societatea despre bărbaţi versus ce ne spune ştiinţa.
 • Care sunt secretele minţii bărbatului din punct de vedere neurobiologic. Informaţii despre creierul bărbatului, obiceiurile, tendinţele şi felul în care un bărbat gândeşte şi acţionează.
 • Mitul că doar asemănările ne fac fericiţi.
 • Cum păstrăm intimitatea în cuplu, înţelegând şi respectând diferenţele dintre noi.
 • Aspecte ale vieţii în care există diferenţe între bărbaţi şi femei: despre emoţii, despre dragoste şi sex, despre căsătorie şi implicare, despre traiul în comun, despre ce înseamnă pentru bărbaţi să fie tată bun, despre cum sunt percepute femeile la muncă de către bărbaţi.
 • Cum îmi redescopăr feminitatea, lăsându-i lui spaţiu să fie bărbat.
 • Cum lucrăm mai bine alături de bărbaţi la locul de muncă. Leadership masculin versus leadership feminin.

La ce te mai poţi aştepta, dacă participi la workshop:

 • O atmosferă caldă, relaxată şi prietenoasă unde vom fi doar noi, femeile,
 • Un chestionar pe care-l vei completa, dacă doreşti să afli mai multe aspecte despre bărbatul din viaţa ta.
 • Discuţii şi exemple concrete din viaţa mea, din viaţa ta, din viaţa noastră; în limitele în care îţi doreşti.
 • Bonus: O întâlnire online de 90 de minute de follow-up, prin Skype, pentru a găsi răspunsuri la întrebările tale, care apar între timp. Întâlnirea o stabilim după finalizarea workshopului.

Cine susține workshopul: Delia Lungu, psihoterapeut de familie şi de cuplu, colaborator al Şcolii pentru Cuplu.

Când? sâmbătă, 7 iulie, 10.30 -13.30

Unde? la sediul Mind Eucation Health, București, sector 2, str. Fabrica de Glucoză nr. 9 B, bloc B, scara A, apartament 102. (Sediul este la 3 minute de stația de metrou Pipera)

Cost: 150 lei/persoană. Numărul de locuri este limitat, iar fiecare loc este confirmat după achitarea integrală a taxei prin virament bancar în contul  RO73BTRL04501202N75276xx deschis la Banca Transilvania, titular Mind Education Health, CUI 26632205, J23/715/10.03.2010, cu mențiunea „Curs 7 iulie”.

Te rugăm să trimiți dovada plății la adresa de email ruxandra@mindeducation.ro

Pentru înscrieri, completează formularul 

Mai multe informații la delia@mindeducation.ro

Te aștept cu drag,
Delia

 

*Notă:

Așa cum bine știți, începând cu 25 mai 2018, a intrat în vigoare legislația europeană referitoare la protecția datelor cu caracter personal (GDPR – Regulamentul UE 2016/679).

Prin completarea acestui formular de participare vă dați acordul să folosim datele solicitate, strict în scopul de a păstra legătura, trimițându-vă newsletterul (dacă vă dați acordul) sau remindere pentru evenimentul la care v-ați înscris. Datele precum adresa de domiciliu sau CNP-ul sunt folosite doar pentru a respecta normele fiscale (ex. atunci când plătiți taxa de participare prin transfer bancar, noi avem obligația de a înregistra de la cine anume am primit plata).

Dacă vă înscrieți la newsletter, promitem să nu vă încărcăm inbox-ul, însă puteți să vă dezabonați oricând de la newsletter accesând link-ul din josul paginii sau puteți să ne trimiteți un mail la adresa ruxandra@mindeducation.ro și vom face noi acest lucru. Iar dacă doriți să reveniți, vă puteți abona din nou pe site.

Să ne-auzim cu bine!

Echipa Mind Education Health și Școala pentru Cuplu