Foto credit: Proiect Iubiri Urbane https://www.instagram.com/natalia_stolt/

Relațiile de cuplu pot fi pe cât de frumoase pe atât de provocatoare. Atunci când nu știm cum să gestionăm într-un mod sănătos provocările care apar, relațiile pot deveni un spațiu foarte inconfortabil pentru ambii parteneri. Fiecare dintre noi intrăm în relații cu realități și așteptări diferite și atâta timp cât nu le împărtașim cu partenerul, putem să intrăm în conflicte foarte greu de dus pentru amândoi.

Așadar, mi-am propus să construiesc acest curs despre cum să regăsim bucuria în doi, cum să creăm un spațiu plăcut și confortabil al relației cu celălalt, un spațiu în care să revenim cu drag și cu plăcere. Bineînțeles, până ajungem aici este important să ne reconectăm cu noi înșine, să ne clarificăm care sunt vulnerabilitățile, nevoile și așteptările fiecăruia în relație. Cum putem să îl sprijinim pe partener și cum poate el să ne sprijine pe noi în momentele dificile, în conflicte? Dacă nu ne calibrăm, nu ne cunoaștem unul pe altul, sunt șanse mari să ne îndepărtăm mai degrabă decât să ne apropiem.

Acest atelier va fi despre cuplu, despre cum putem gestiona propriul disconfort în momentele grele astfel încât să rămânem alături. Despre ce ne aduce liniște fiecăruia dintre noi și cum din această liniște putem construi împreună cu partenerul momente care să ne încarce pe amândoi, care să ne bucure și să ne vitalizeze. Vom discuta și vom împărtăși momentele bune din relație, vom pune accent pe ceea ce ne împlinește la partener și la noi doi împreună. V-am pregătit exerciții care să vă ajute să identificați părțile frumoase din voi, din partener și din relație, ce vă motivează să rămâneți împreună și cum puteți să construiți și să mențineți starea de bine a cuplului și a voastră.

Cine susține workshop-ul?  Gina Enache-Tuppad, psiholog clinician si psihoterapeut cognitiv-comportamental în cadrul Clinicii Mind Education Health și al Școlii pentru Cuplu.

Când? 27 Iulie 2019, între orele 10.30 – 13.30.

Unde? la sediul Mind Eucation Health, București, sector 2, str. Fabrica de Glucoză nr. 9 B, bloc B, scara A, apartament 102. (Sediul se află la 3 minute de stația de metrou Pipera, în blocul de lângă Worldclass și având Random Goodies la parter, respectiv în blocul următor după Mega Image. Chiar în fața scării este un spațiu în aer liber amenajat pentru copii. Până la etajul 1 se urcă cu liftul.)

Costuri: 150 lei/persoană. Dacă vii împreună cu partenerul tău, plătiţi amândoi 200 lei.

Confirmarea înscrierii se face după achitarea integrală a taxei de participare prin virament bancar în contul deschis la Banca Transilvania, titlular Petrovai Domnica & Asociatii – Societate Civilă Profesională de Psihologie, CIF: 40052173, cu nr. RO04BTRLRONCRT0451023201 (LEI), cu mențiunea „Trai în doi”.

Pentru înscrieri, completează formularul

Pentru a ne putea organiza mai bine, te rugăm să ne trimiți dovada plății la adresa de email ruxandra@mindeducation.ro Dacă ai alte întrebări, scrie-ne la aceeași adresă de mail sau la gina@mindeducation.ro

Vă aștept cu mult drag,

Gina Enache Tuppad