Foto credit: Proiect Iubiri Urbane https://www.instagram.com/natalia_stolt/

A fi bine cu tine și a ști că împlinirea personală și starea ta de bine depinde în primul rând de tine este esențial. Ar fi frumos ca iubirea celuilalt să ne facă fericiți fără un efort personal, însă și eu și tu știm că lucrurile nu stau așa. A avea convingerea că fericirea ta depinde în primul rând de partener este un mit ce conduce la multe dezamăgiri și frustrări. Pe de altă parte, știința ne spune că satisfacția în cuplu depinde de capacitatea celor doi de a fi bine cu ei înșiși și de a aduce în cuplu prezență, siguranță, încredere și asumare. Vestea bună este că fiecare dintre noi putem învăța să avem grijă de noi, să devenim conștienți de cine suntem și care sunt nevoile noastre și cum putem contribui la starea noastră de bine și a partenerului. Stresul și oboseala adesea au un impact și asupra cuplului prin tensiunile care apar, a lipsei de prezență și relaxare. Tot mai multe cupluri devin mai conștiente de faptul că relația este influențată și de surse externe de stres și conflict, iar faptul de a ști cum să le recunoști și să le rezolvi readuce relaxarea în cuplu. De exemplu, unul din factorii principali pentru care scade dorința sexuală a femeilor și bărbaților este stresul de la locul de muncă, ducând la detașare și o dificultate de re-conectare cu nevoile erotice și emoționale.

Cursul vă oferă instrumente și alternative de a vă reconecta și a avea o stare de bine în controlul d-voastră, de reducere a oboselii și stresului și de a vă înțelege stilul de atașament și propriile mecanisme de protecție care vă creează nesiguranță și neîncredere. A fi bine cu tine este o condiție fundamentală pentru a construi o relație sănătoasă de cuplu și a avea puterea de a iubi și a primi iubirea partenerului.

Cine susține workshop-ul? Delia Lungu – psihoterapeut de familie şi de cuplu, colaborator al Şcolii pentru Cuplu.

Când? 15 noiembrie 2019, între orele 18.00 – 21.00.

Unde? la sediul Mind Eucation Health, București, sector 2, str. Fabrica de Glucoză nr. 9 CA, etaj 2, apartament 202. (Sediul se află la 3 minute de stația de metrou Pipera. La parterul blocului găsiți un magazin Mega Image, iar intrarea în scară se face prin spatele magazinului Mega Image. Până la etajul 2 se urcă cu liftul.)

Costuri: 250 lei/cuplu.

Confirmarea înscrierii se face după achitarea integrală a taxei de participare prin virament bancar. Mai multe detalii despre confirmarea locului și plată vei primi pe email de la colega noastră Ruxandra Pop – ruxandra@mindeducation.ro – după ce vei completa formularul de mai jos.

Pentru înscrieri, completează formularul

Vă aștept cu drag,

Delia

***

NOTĂ: Dacă nu mai puteți participa la evenimentul la care v-ați înscris și pentru care ați plătit deja taxa de participare, vă punem la dispoziție următoarele opțiuni:

1. Puteți trimite pe altcineva în locul dvs. Motiv pentru care vă rugăm să ne anunțați prin email cu cel puțin 24 ore înainte de eveniment, în care să ne transmiteți numele complet și adresa de email ale noului participant.

2. Puteți transfera o singură dată taxa plătită în contul unui alt eveniment viitor, care va avea loc nu mai târziu de 3 luni de la data evenimentului la care nu ați putut participa. Dacă ulterior confirmării transferului nu veți putea participa nici la evenimentul către care ați cerut transferul, atunci puteți alege opțiunea 1 (să trimiteți pe altcineva în locul dvs.) sau taxa se reține în proporție 100%, fără a mai putea fi transferată sau restituită. Vă rugăm să ne anunțați intenția dvs. de a opta pentru această opțiune, prin email, cu cel puțin 3 zile calendaristice înainte de eveniment.

3. Puteți solicita restituirea taxei:

– cu cel puțin 8 zile calendaristice înainte de eveniment: vă vom returna 100% din taxa de participare;

– cu cel mult 7 zile calendaristice și cel puțin de 12 ore înainte de eveniment: vă vom returna 50% din taxa de participare.

În cazul în care nu ne transmiteți opțiunea dvs. în termenele menționate mai sus, taxa va fi reținută 100%.